TR / EN / FR / RU / AR
Katalog
28 Temmuz 2021

 QM - Quality Managment Awards 2020 B2CMD


Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen QM - Quality Managment Awards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Antalya Hotel Su’da gerçekleştirilen muhteşem bir gece ile sahiplerini buldu.  Toplam 10 kategoride 74 kişi ve kuruluş, “Turizmin En”leri ödüllerinin sahibi oldu.
 
GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen QM (Quality Managment) Awards’da ödül kazanan kişi ve kuruluşlar dev bir anket ile belirleniyor. Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen QM Awards; 11. yıl anısına 11 farklı ülkede 4 farklı dilde oylama ile belirlendi. QM Awards Anketi web siteleri üzerinden 101 bin  ziyaretciye ulaştı. Ankete katılan kişiler, 2020 turizminin ‘en’lerini belirledi. Yaklaşık 1 ay süren oylamada; yurt içi ve yurt dışından turizm yöneticileri, turizm yatırımcıları ve turizm çalışanları oy kullandı. Bu büyük organizasyonun ardından ‘kalite’de ödün vermeyenler ödüllerin sahibi oldu.



 

TÜRKİYE’NİN EN İYİ YÖNETİLEN TURİZM HİZMET ÜRÜNLERİ dalında TÜRKİYE'NİN EN İYİ QM TURİZM KOZMETİK DESTEK ÜRÜNLERİ ödülünü
DOĞUŞ SPA olarak B2CMD markamızla kazandık.